dijous, 12 d’abril de 2018

L'horòscop

Signes del zodíac

L'astrologia  és l'estudi especulatiu de les influències dels astres sobre el món sublunar, especialment sobre el destí dels homes i sobre els fenòmens meteorològics segons els conceptes predominants abans del naixement de la ciència moderna;


Cada planeta del sistema solar que és el que ens afecta de manera més directa, té el seu propi ritme i triga un temps diferent en girar en la seva òrbita que és cicle d’aquest planeta repetint rítmicament les seves posicions.
El cicle del sol és d’un any, el de la lluna vint i vuit dies i així cada planeta segueix un ritme en el cosmos del que nosaltres en formem part. Donat que cada planeta te una energia diferent, activa una part de la nostra vida des del punt de l’espai des de on es troba i el conjunt  de la energia de tots els planetes en el punt de cada cicle es el que forma el present que vivim. Així doncs és possible sentir tristesa i a la vegada tenir un fort sentiment amorós amb desig d’expressar alguna cosa a nivell artístic. El coneixement d’aquest potencial ens pot fer més receptius i poder desenvolupar al màxim tota aquesta energia.
Atenent els ritmes del cosmos i aplicant el seu potencial a la vida quotidiana podem conèixer aquells sectors de la nostra activitat on tenim més capacitat i també ens permet conèixer allà on hi ha obstacles per tal de superar-los. La astrologia ens informa de quin es el millor moment per iniciar una activitat concreta i dels entrebancs que podem trobar. Podem aplicar aquest coneixement tant en la vida pràctica com pot ser el sector laboral, com en qüestions espirituals per tal de veure el nostre nivell d’evolució o aplicar-ho en les nostres relacions personals. La astrologia no ens endevinarà res sinó que ens alertarà sobre el potencial latent que tenim a l’abast.
Algunes d'elles poden ser dividides per tipus:
  • Astrologia natal: l'estudi del naixement d'una persona, o la carta natal.
  • Astrologia horària: es traça una carta, per a respondre a una qüestió específica.
  • Astrologia eleccional: s'intenta esbrinar quin és el millor moment per a iniciar un nou projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada