dijous, 12 de febrer de 2015

Normes aula plàsticaAquests dies ens hem divertit i hem après molt pintant els quadres de Pintor Torrent i ens ho hem passat també molt bé fent les disfresses de Carnaval.
Moltes d’aquestes coses les hem fetes a l’aula de plàstica, que és on s’han de fer. Per açò els delegats i delegades volem aprofitar per recordar unes quantes normes que hauríem de complir quan hi anem.

Intentarem deixar l’aula millor del que l’hem trobada!!


-Les taules i cadires que s’empren i s’organitzen de maneres diferents per fer activitats haurien de tornar a quedar al seu lloc original.
-Els pinzells, rodets i plats que s’empren per pintar s’han de fer net bé. S’han de passar bé d’aigua fins que no surti color i s’han de deixar ben posats perquè sequin.
-Els escuradors i l’enterra també s’han de deixar bé. No fa cap ganes arribar i trobar el terra mullat i els escuradors plens de pintura.
-Els tovallons que s’han emprat s’han de posar a eixugar.
-Les taules també s’han de revisar.
-Si hem fet feines que necessiten eixugar no les hem de deixar on molestin a les classes que vindran després. Tothom té la seva classe per guardar les seves coses.
-Si necessitam material de l’aula de plàstica i el feim servir a la nostra aula, per el motiu que sigui, l’hauríem de tornar just en acabar. Els altres no tenen per a què haver de cercar per tota l’escola on han anat a parar les ceres!!


També hem vist la necessitat de no malbaratar i cuidar el materials.
-Quan empram pintura posarem al plat quantitats petites. Val més afegir-ne si ens fa falta que haver-la de tirar perquè sobra.
- El mateix passa amb els papers. Per un trosset de paper o de cartó no podem fer malbé  una cartolina gran.
-Tampoc podem anar a encetar un paquet de pintures cada vegada que volem pintar. Clar que fa més il·lusió i és més fàcil emprar pintures noves però hem d’aprofitar les que tenim començades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada